Welk type vloer past het best bij u?
Verschillende type vloeren van Bouman Vloerservice

Bouman vloerservice verkoopt 4 verschillende vloersoorten, namelijk Houten parket vloeren, PVC vloeren, Laminaat vloeren en Trap bekleding.  Voordat u een keuze maakt tussen een van deze 4 vloersoorten zult u een aantal keuzes moeten maken. Wat is voor uw situatie het meest geschrikt, wat vind u mooi, wat valt er binnen uw budget, aan welke eisen moet uw vloer voldoen en hoe wordt uw vloer uiteindelijk gebruikt?

Om hierachter te komen gaan wij graag samen met u in gesprek. Met uw vragen samen met onze jaren lange kennis gaan wij voor kwaliteit en krijgt u een eerlijk advies!

Houten vloeren

Voor een natuurlijk, warme sfeer

Een houten vloer heeft zijn eigen karakter en brengt meteen sfeer in uw huis. In Nederland zijn de Eiken houten vloeren het meest populair onder de houten vloeren.

Eiken is namelijk makkelijk te bewerken en past het beste in ons Nederlandse klimaat. Naast het populaire Eiken hout kunt u bij Bouman vloerservice ook terecht voor andere houtsoorten.
 
Houten vloeren zijn er in verschillende soorten en maten. 

Lees verder

Laminaat vloeren

Een populaire, betaalbare vloer

Laminaat is nauwelijks te onderscheiden van echt hout en is dan ook zeker een betaalbaar alternatief voor een houten vloer.

De populariteit van laminaat is gegroeid door de betaalbaarheid en het gemak. De harde kunststof toplaag beschermd de vloer tegen krassen, vraagt geen onderhoud en is ongevoelig voor vlekken en kleurverschil. Er is een ruime keuze in kleur, uitvoering en kwaliteit.

Lees verder

PVC Vloeren

Zeer duurzaam en slijtvast

PVC (of kunststof) wordt meer en meer toegepast in de woningbouw, denk aan deuren en kozijnen maar ook aan leidingen en complete verwarmingssystemen. PVC gaat langer mee dan de meeste natuurproducten en is volledig recyclebaar.
 
PVC vloeren zijn voor het eerst toegepast in ziekenhuizen waar hygiëne zeer belangrijk is. PVC laat zich simpel schoonhouden en bacteriën voelen zich er niet op thuis.

Lees verder

Trappen

Creëer een sfeervolle trap met onze trapbekleding

Is uw trap toe aan een opknapbeurt of wilt u gewoon een keer wat anders? Laat u trap dan bekleden door Bouman vloerservice BV.

Uw trap wordt veelvuldig gebruikt en dient daarom van goede kwaliteit te zijn. Bij Bouman gaan wij alleen maar voor kwaliteit en gebruiken daarvoor de beste materialen. Wij werken met prefab treden die pas worden gemaakt op locatie. Door de vele accessoires kunnen wij de trap van u dromen creëren.  

In bijna elke situatie kunnen wij uw trap renoveren/ bekleden, of uw trap nu van beton, hout of staal is, het maakt voor ons niks uit.

Laat u nu adviseren door een van onze specialisten en bekijk wat er mogelijk is in uw situatie.

Lees verder
  • Copyright 2014 Bouman vloerservice