Onderhoud van uw vloer?

Goed onderhoud vergroot de levensduur van uw vloer.                         

Bij het onderhoud van een vloer is het schoonhouden het belangrijkst.
Zorg ervoor dat u de vloer zoveel mogelijk stof en zandvrij houdt. Het is verstandig de vloer regelmatig te dweilen en te stofzuigen, en bij tijd en wijle te laten behandelen met een daarvoor geschikt reinigingsproduct. Deze producten kunt u bij ons in de showroom verkrijgen. 

Is uw houten vloer toe aan een onderhoudsbeurt en moet die geschuurd worden?
Bouman vloerservice komt vrijblijvend bij u thuis voor een inspectie van uw houten vloer. Bel ons voor een afspraak
0314 - 391 622 of mail ons naar info@boumanvloerservice.nl

Schade aan uw parketvloer

Expert in het herstellen van vloeren

Heeft u schade aan uw parketvloer?
Wij heb de mogelijkheid om efficiënt en deskundig de schade aan uw vloer te repareren. Naar aanleiding van uw schademelding bij de verzekeringsmaatschappij kunt u ons inschakelen voor een expertise om met onze deskundigheid op het gebied van laminaatvloeren, plankenvloeren en traditionele tapis vloeren de schade aan uw vloer op zeer professionele wijze te herstellen. 

Lees meer

Vloer afwerkingen

Een nieuwe beschermlaag

Welke vloerafwerking past het beste bij uw vloer?
Vloeren die ter plaatse worden gelegd of zijn geschuurd, moeten nog afgewerkt worden. Er zijn tegenwoordig veel verschillende vloerafwerkingen te verkrijgen. Hier vind u de meest voorkomende houten vloer afwerkingen en wat de voordelen hiervan zijn.

Lees meer

Onderhoud aan uw vloer.

Juiste onderhoud verlengd de levensduur van uw vloer.

Is uw vloer toe aan een onderhoudsbeurt?
Bij Bouman vloerservice Doetinchem kunt u terecht voor klein en groot onderhoud aan uw vloer. Uw houten vloer kunnen wij voor u schuren en opnieuw behandelen. Dit kan eventueel ook in een andere kleur. Naast het schuren van uw houten vloer is het ook mogelijk om uw houten vloer te diep reinigen. uiteraard ook voor het onderhoud aan uw laminaat en PVC vloer bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees meer

Onderhoudsproducten

De beste onderhoudsproducten voor uw houten, laminaat en/of PVC vloer.

Onderhoudsproducten voor uw vloer nodig?
Bouman vloerservice heeft diverse onderhoudsproducten in het assortiment. Door goed onderhoud aan uw vloer geeft u uw vloer een langere levensduur.
Van parketreiniger, onderhoudsolie, wax, pvc / laminaat reiniger tot aan filtjes voor onder uw meubels, alle onderhoudsproducten voor uw type vloer.

Lees meer
  • Copyright 2014 Bouman vloerservice