Laminaat

Laminaat is nauwelijks te onderscheiden van echt hout en is dan ook zeker een betaalbaar alternatief voor een houten vloer. De populariteit van laminaat is gegroeid door de betaalbaarheid en het gemak. De harde kunststof toplaag beschermd de vloer tegen krassen, vraagt geen onderhoud en is ongevoelig voor vlekken en kleurverschil. Er is een ruime keuze in kleur, uitvoering en kwaliteit. Middels een eenvoudig kliksysteem is een laminaatvloer eenvoudig te leggen. Laminaat vloeren zijn geschikt voor het hele huis, zowel beneden als boven.
 
Na het legwerk kan de vloer direct in gebruik genomen worden. In tegenstelling tot een houtenvloer hoeft een laminaatvloer na het leggen niet met een beschermlaag te worden nabehandeld.

Laminaat

Een populaire, betaalbare vloer

Neem hier een kijkje voor een greep uit ons assortiment van de mooiste laminaat vloeren. Voor elke prijsklasse hebben wij wel een kwaliteitslaminaat vloer. Click laminaat in verschillende kleuren, motieven en afmetingen.

Laminaat extra breed

Uw ruimte lijkt groter

Als u opzoek bent naar een robuustere laminaat vloer die de ruimte meteen wat groter doet lijken kunt u kiezen voor extra bredere planken. Wij hebben in ons assortiment verschillende afmetingen laminaat. Hier hebben wij de extra brede laminaat planken voor u geselecteerd.

Laminaat extra lang

Vergroot uw ruimte

Als u opzoek bent naar een robuustere laminaat vloer die de ruimte meteen wat groter doet lijken kunt u kiezen voor extra lange planken. Wij hebben in ons assortiment verschillende afmetingen laminaat. Hier hebben wij de extra lange laminaat planken voor u geselecteerd. 

Laminaat tegel

Voordelig laminaat met de look van een tegelvloer

Als u opzoek bent naar een tegelvloer (look) van laminaat kunt u bij Bouman vloerservice terecht. In ons assortiment vind u verschillende tegel motieven. De look van een tegel maar het warme gevoel van een laminaat vloer. Dankzij het click systeem is deze vloer eenvoudig te leggen.

  • Copyright 2014 Bouman vloerservice