Traprenovatie

Creëer een sfeervolle trap met onze trapbekleding

Is uw trap toe aan een opknapbeurt of wilt u gewoon een keer wat anders? Laat u trap dan bekleden door Bouman vloerservice uit Doetinchem.

Uw trap wordt veelvuldig gebruikt en dient daarom van goede kwaliteit te zijn. Bij Bouman gaan wij alleen maar voor kwaliteit en gebruiken daarvoor de beste materialen. Wij werken met prefab treden die pas worden gemaakt op locatie. Door de vele accessoires kunnen wij de trap van u dromen creëren.  

Wij leveren PVC bekleding, laminaat bekleding en houten trapbekleding.

In bijna elke situatie kunnen wij uw trap renoveren, of uw trap nu van beton, hout of staal is, het maakt voor ons niks uit.

Laat u nu adviseren door een van onze specialisten en bekijk wat er mogelijk is in uw situatie.

Hout, PVC en laminaat decors

Bij Bouman vloerservice heeft u uitgebreid de keuze voor uw trapbekleding. Wij kunnen uw trap bekleden met hout, PVC en laminaat in allerlei decors en kleuren.

Eén geheel of een contrast

Wilt u graag één geheel in uw hal? Laat dan uw trap bekleden in hetzelfde decor als uw vloer: de kleur loopt dan naadloos over.

Of mag de trap de grote blikvanger zijn in de ruimte? Kies dan juist voor trapbekleding in een decor dat afsteekt bij uw vloer. Bijvoorbeeld stoere, donkere trapbekleding bij een lichte vloer of juist andersom.

Stootborden

Bij uw trap kunt u kiezen voor stootborden in hetzelfde decor als de treden of juist voor witte stootborden voor een verfrissend contrast. Of houdt u uw trap liever luchtig en gaat u voor een open trap zonder stootborden?

Antislipprofiel

Uw traptreden kunnen we zowel met als zonder antislipprofiel voor u leggen. De antislip vergroot de veiligheid van uw trap.

Trapleuning

Bij een traprenovatie hoort ook een bijpassende trapleuning. Kies de trapleuning die past bij uw stijl. Gaat u bijvoorbeeld voor een platte of ronde trapleuning en voor hout of voor roestvrij staal?

Trapverlichting

Uw trap wordt dé blikvanger van de hal met ingebouwde trapverlichting. Maak het geheel compleet en vraag ons om uw trap te voorzien van led-strips.