Verbouwing op het oog?

Laat de afbouw van uw woning van vloer tot wand verzorgen door één partij. Dat is het gemak van één keer afstemmen en één keer plannen. Stuken, sausen en schilderen maar ook deuren en dakramen plaatsen behoren allemaal tot de mogelijkheden van onze afbouwers.

Dakramen
Meer lichtinval creëren in uw slaapkamer, of zijn de dakramen aan vervanging toe?  Bouman plaatst uw nieuwe Velux dakraam op maat. Met of zonder zonwering, hor of  raamdecoratie.
 
Gipswanden en aftimmering
Een nieuw plafond of een tussenwand plaatsen we met behulp van gipsplaten en eventueel isolatie. Ook aftimmerwerkzaamheden zoals het plaatsen van knieschotten zijn mogelijk.

  

Stuc- en schilderwerk
Alle wanden en saus- of behangklaar? Laat vliesbehang plaatsen en/of laat uw muren en plafonds stuken. Wij werken altijd met dezelfde stukadoors: daarom kennen we hen en hun werk.

Om het geheel compleet te maken kunnen we ook het sausen van de muur of het plafond of schilderwerk aan bijvoorbeeld kozijnen voor u uitvoeren.

Deuren afhangen
Laat uw kozijnen en deuren plaatsen door de ervaren afbouwer. We monteren uw favoriete deur op maat. Of het nu een stalen taatsdeur of schuifdeur of een houten binnendeur is.

Achterhoek en omgeving
Bouman vloerservice & afbouw is gevestigd in Doetinchem. Onze afbouwers werken veel in de Achterhoek, maar zijn u ook daarbuiten graag van dienst.

Afbouwen op maat

Een oplossing op maat past het best. Daarom bekijken we samen de mogelijkheden voor uw woning.
Benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis? We staan u graag te woord.

 

Vind de vloer
van uw dromen