PVC vloeren

PVC vloeren zijn erg populair vanwege al hun voordelen. Zo zijn deze erg slijtvast en duurzaam maar ook hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden. Daarnaast geven de natuurgetrouwe dessins van PVC vloeren een sfeervolle uitstraling. PVC vloeren zijn bovendien perfect toe te passen in combinatie met vloerverwarming.

Alle PVC vloeren die wij in ons assortiment hebben, hebben een harde kunststof toplaag. Deze toplaag is er in verschillende hardheden. 

Houtlook PVC vloeren

PVC met de uitstraling van een houten vloer

Bij Bouman vloerservice hebben we een breed assortiment aan PVC vloeren in de mooiste houtdecors. Dankzij hun decor en structuur lijken de vloeren net levensecht hout. Licht eiken, donker gerookt of stoer dennenhout? Het is allemaal mogelijk.

PVC tegels

Industriële steen- of betonlook

Een stoere betonlook vloer in uw woning? Ook dan biedt PVC mogelijkheden. PVC is namelijk ook verkrijgbaar in stoere betonlook en steenlook tegels. Stoer en industrieel!

Click en dryback PVC vloeren

Zwevend of verlijmd leggen

PVC vloeren zijn verkrijgbaar in een clicksysteem en een dryback systeem. Bij dryback PVC vloeren verlijmen we uw vloer op een plakkende ondergrond. Het is hiervoor belangrijk dat de ondergrond geëgaliseerd is om te voorkomen dat oneffenheden terug te zien zijn in de vloer. Voordelen van het dryback plaksysteem zijn dat uw vloer weinig loopgeluid geeft en warm aanvoelt. Bovendien is een plak PVC vloer ideaal in combinatie met vloerverwarming. De dunnere PVC stroken bij verlijming geleiden zeer goed de warmte, wat een hoog rendement oplevert.

Wilt u graag zelf uw PVC vloer leggen, dan is een clicksysteem ideaal. Click PVC vloeren worden zwevend gelegd. Dit houdt in dat de planken niet worden verlijmd of gespijkerd aan de ondervloer. Bij zwevend gelegde PVC vloeren is een ondervloer meestal voldoende om de dekvloer te egaliseren.

Motieven

De mooiste patroonvloeren

PVC vloeren in houtlook zijn verkrijgbaar als planken, maar ook in bijzondere legwijzen. Zo vindt u bij ons ook PVC vloeren in visgraatmotief, Hongaarse punt en chique Versaillesmotief.