Laminaat

Laminaat is een betaalbaar alternatief voor een houten vloer. Tegenwoordig zijn laminaatvloeren er in prachtige kleurtinten en met heel natuurgetrouwe dessins en in ruime keuze. De harde kunststof toplaag beschermt de vloer tegen krassen, vraagt nauwelijks onderhoud en is ongevoelig voor vlekken en kleurverschil. Er is een ruime keuze in kleur, uitvoering en kwaliteit. Dankzij het eenvoudige kliksysteem is een laminaatvloer eenvoudig te leggen. Laminaat vloeren zijn geschikt voor het hele huis, zowel beneden als boven.
 
Zodra de vloer is gelegd kunt u hier direct van genieten. In tegenstelling tot een houten vloer hoeft een laminaatvloer na het leggen niet met een beschermlaag te worden nabehandeld.

Laminaat

Een populaire, betaalbare vloer

Bij Bouman vloerservice vindt u kwalitatieve laminaatvloeren in iedere prijsklasse. Onze collectie bestaat uit moderne vloeren in verschillende kleuren, motieven en afmetingen.

Laminaat extra lang en breed

Uw ruimte lijkt groter

Bent u op zoek naar een robuuste laminaatvloer die de ruimte ook nog eens groter doet lijken? Dan is een laminaatvloer met extra lange en brede planken een geweldige keuze. Wij hebben in ons assortiment verschillende afmetingen laminaat. 

Laminaat tegel

Voordelig laminaat met de look van een tegelvloer

Ook voor een laminaatvloer in tegellook kunt u bij Bouman vloerservice terecht. In ons assortiment vindt u verschillende tegel motieven. De look van een tegel maar het warme gevoel van een laminaat vloer. Dankzij het click systeem is deze vloer eenvoudig te leggen.

Visgraat laminaat

Laminaat in een modern visgraat patroon

De luxe uitstraling van een visgraat vloer is ook mogelijk met laminaat! In onze collectie vindt u moderne laminaat vloeren die in de V-vorm van de visgraat worden gelegd.