Vloer afwerkingen

Een nieuwe beschermlaag

Vloeren die ter plaatse worden gelegd of zijn geschuurd, moeten nog afgewerkt worden.  Lak en hardwaxolie zijn de meestvoorkomende vloerafwerkingen. 

Lak

Bij het lakken worden meerdere lagen lak aangebracht. Zo ontstaat een sterke slijtlaag die het hout beschermt. Lak is verkrijgbaar in diverse glansgradaties: van glanzend tot ultramat.

Hardwaxolie 

Hardwaxoliën bieden elke houten vloer een blijvend natuurlijke uitstraling. Bij het oliën van uw houten vloer worden meestal één of twee lagen aangebracht. Dit wordt met behulp van een boenmachine aangebracht op de vloer.

Door hun uitgekiende samenstelling dringen de oliën diep door in het hout zonder de poriën af te sluiten. Het hout blijft daardoor ademen en omdat er geen toplaag wordt gevormd, behoudt het hout zijn natuurlijke structuur. Iedere vloer die met hardwaxolie is afgewerkt is van een hoge slijtvastheid.

Monocoat
Monocoat hardwaxolie is gebaseerd op een moleculaire bindingstechnologie waarbij de natuurlijke ingrediënten van het product zich binden met de bovenste vezels van het hout. 

Monocoat combineert alle voordelen in één product:
- Kleurt én beschermt in één laag
- 40 kleuren om uit te kiezen 
- Natuurgetrouwe uitstraling
- Milieuvriendelijk
- Bevat geen water
- Eenvoudig te onderhouden
- Duurzame bescherming
- Zeer goede slijtvastheid
- HittebestrendigFloorservice 
Floorservice hardwaxolie is verkrijgbaar in de volgende kleuren:Onderhoudsproducten

Om uw vloer na behandeling in maximale conditie te houden hebben we een ruim assortiment reinigings- en onderhoudsproducten die aansluiten op de basisbehandeling van uw houten vloer. Bekijk onze onderhoudsproducten.

 

Vind de vloer
van uw dromen